Nieuws

03
okt

Twee YAM awards voor THELONIOUS en Koper & Vel

Op dinsdagavond 1 oktober 2019 mochten we maar liefst 2 YAM (Young Audiences Music) awards in ontvangst nemen! THELONIOUS won de publieksprijs en Koper & Vel won de juryprijs in de categorie 'Best large ensemble'.
lees meer

28
mei

Wanted: vrijwilligers met liefde voor muziek én voor jong publiek

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor hulp ter voorbereiding van en tijdens onze BIG BANG Festivals en andere activiteiten in Antwerpen, Brussel en Gent.
lees meer

15
mei

BIG BANG ambassadeurs gezocht

Ben jij tussen 10 en 12 jaar oud? Heb je een passie voor muziek, ben je nieuwsgierig en sta je graag in de spotlights? Dan is BIG BANG Festival op zoek naar jou!
lees meer

07
mrt

Lovende pers voor THELONIOUS

THELONIOUS ging op 2 maart 2019 in première en krijgt vier sterren van De Standaard! "In Thelonious draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek – elk nummer een nieuw hoogtepunt."
lees meer

06
feb

Zakelijk leider gezocht

Zonzo Compagnie is op zoek naar een zakelijk leider die instaat voor de coördinatie, organisatie, planning en opvolging van de zakelijke en administratieve werking. Kandideren kan tot 21 februari 2019.
lees meer

12
sep

Klopotec Orkestra genomineerd voor YAM awards

Na Mile(s)tones, 3ACH en BerBerio werden we opnieuw geselecteerd voor de internationale YAM awards (Young Audiences Music), ditmaal met Klopotec Orkestra.
lees meer

21
aug

Vergeten speelgoed gezocht

Silke Melis en Alec De Bruyn van ROESTgroep zijn op zoek naar oud ongebruikt speelgoed voor een nieuwe 4+ voorstelling.
lees meer

10
jun

Word jij Zonzonaut?

Ben jij tussen 10 en 12 jaar oud? Heb jij een hart voor muziek én een scherpe tong? Dan is BIG BANG Festival op zoek naar JOU!
lees meer